Liceul International Logo
 • De ce ICHC?
 • La Liceul Internațional de Infromatică vrem să dăm fiecărui elev șansa să obțină experiență și succese internaționale pentru a-și putea continua studiile la una din universitățile cele mai bune din România, cum sunt Politehnica, Univ. de Medicina, Univ. București, sau una din universitățile de top din străinătate, cum sunt Harvard, Princeton, MIT, etc, la care învață în prezent absolvenții liceului nostru. Înțelegem că drumul spre success necesită dedicație și multă muncă, dar cel mai important pentru viitorul unui elev este sprijinul profesionist și un program intens de studiu. Noi oferim elevilor noștri cel mai bun mediu de lucru și sprijin specializat pentru a-i ajuta să-și clădească un viitor maibun.  - Pregătire intensivă pentru Olimpiadele Naționale
  - Ultimele tehnologii în informatică și participarea la Olimpiade Internaționale de Proiecte Informatice
  - Participarea la Olimpiade Internaționale ale Științelor
  - Pregătire intensivă pentru Concursul NASA Space Settlement
  - Pregătire pentru elevii specialiști în științele umaniste
  - Cluburi After School
  - Pregătire Cambridge, ECDL, SAT și DELE
  - Excursii tematice în străinătate
  - Platforma online pentru studiul științelor
 • Corpul Profesoral
 • Successes
 • DESPRE NOI
 • ADMITERE
 • OLYMPIADS
 • MY ICHC
 • ORGANIZAȚIILE
 • CONTACT

Liceul International School Mission

The International Computer High School of Constanta is a modern school well anchored into the present, with great expectations for the future, a genuine European school. Our school's mission derives from the need of a thoroughly structured educational system based on a variety of interest groups represented by students, parents, school staff and local community. We are committed to providing students a solid education at the highest standards of the European Union. Under the "Free Spirit of Thinking and Action" motto, our students will be prepared to go to college, get good jobs, and lead productive and successful lives. Last but not least, the main objective is not only to increase the local community's confidence in our school's modern policies, but also to form the Romanian and European citizens of tomorrow.

Liceul Internațional de Informatică din Constanța este o școală modernă, bine ancorată în prezent, cu mari așteptări pentru viitor, o adevărată școală europeană. Misiunea școlii noastre derivă din nevoia percepută pentru un sistem educațional bine structurat, bazat pe o varietate de grupuri de interese, reprezentate de elevi, părinți, profesori și comunitatea locală. Ne-am angajat în a asigura elevilor o educație solidă la cele mai înalte standarde ale Uniunii Europene. Sub deviza "Spirit Liber de Gândire și Acțiune" elevii noștri vor fi pregătiți pentru admiterea la cele mai bune facultăți, pentru a-și asigura locuri de muncă excelente și pentru a duce vieți productive și de succes. De asemenea, unul din obiectivele noastre este de a mări încrederea comunității locale în politicile moderne ale școlii noastre, dar și de a forma cetățenii români și europeni de mâine.


img1 img2 img3 img3 img1 img2 img3 img1 img2 img3 img3