Crosul 1 Decembrie

Ziua Nationala a Romaniei este sarbatorita de Liceul International de Informatica promoveaza miscarea in aer liber, la deja traditionalul Cros de 1 Decembrie, organizat in colaborare cu Directia pentru Sport a Judetului Constanta, Inspectoratul Scolar Judetean, Instituţia Prefectului, Administraţia locală, Asociaţia Judeţeană de Atletism si Poliţia Rutieră Constanţa.

La cros, sunt invitaţi alergători de toate vârstele, de la 7 ani, până la veterani. Pentru primii sosiţi, atat pentru fete cat si pentru baieti, organizatorii ofera premii in bani, medalii si diplome, treninguri, iar primii 300 de alergători ce trec linia de sosire primesc câte un tricou.

“Crosul 1 Decembrie face parte din cadrul manifestarilor prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei, cum ar fi concursurile de istorie, creatie si desene. Sunt evenimente de suflet, pe care le onoram asa cum se cuvine, cu implicarea elevilor nostril si ale altor institutii de invatamant constantene partenere” a precizat directorul adjunct al ICHC, prof. Constantin Daba.