FESTIVITATEA DE DESCHIDERE A ANULUI ȘCOLAR 2019-2020

FESTIVITATEA DE DESCHIDERE A ANULUI ȘCOLAR 2019-2020

După intonarea Imnului Național al României, Managerul LICEULUI TEORETIC INTERNAȚIONAL DE INFORMATICĂ, Dl. Agce Murat, a declarat deschiderea anului școlar 2019-2020! Dumnealui ne-a reamintit faptul că vacanța a luat sfărșit și că ne regăsim în fața unui moment deosebit, și anume, startul unui nou an educational. Acest moment a fost încărcat de emoţii profunde, atât pentru BOBOCII liceului, pentru elevii din anii precedenți, cât și pentru cadrele didactice, și în mod special, pentru părinții elevilor noștri.

Anul acesta Liceul Teoretic Internațional de Informatică Constanța, împlinește 25 de ani de la înființare. În 15.09.1994 s-a dat startul primei generații. Astfel, ICHC este prima școală deschisă din cadrul Fundației Lumina, prilej cu care, D-na Director Prof. Doina Munteanu a avut onoarea de a transmite celor prezenți la festivitate, mesajul și D-lui Director General FATIH GOKTAS ,, Cu mare emoție și cu încredere, în urmă cu 25 de ani deschideam prima școală la Constanța, Liceul Teoretic Internațional de Informatică, o școală devenită etalon pentru sistemul educațional din România. Astăzi ne mândrim cu două școli internaționale, trei licee și șase școli primare și gimnaziale, care pregătesc anual peste 4 500 de elevi.

Ne mândrim cu fiecare elev al nostru, cu miile de medalii câștigate la olimpiadele și concursurile naționale și internaționale, cu absolvenții noștri care învață la universități de prestigiu din țară și din străinătate, precum și cu cei care astăzi au joburi importante la Google, Facebook, Microsoft, sunt cercetători cu cariere impresionante sau au afaceri de succes.

Dincolo de performanțele educaționale, toți elevii noștri sunt încurajați să își descopere pasiunile, să le urmeze și să fie pregătiți nu doar pentru carierele lor, ci și pentru viață.

Toate aceste realizări ar fi fost imposibile fără un parteneriat puternic între școală și părinți, bazat pe încredere și pe onestitate. De aceea suntem recunoscători tuturor profesorilor, părinților, elevilor și vă mulțumim pentru că împreună am reușit să facem performanță în educție. Povestea noastră de succes merge mai departe și împreună am convingerea că putem schimba lucrurile în bine. ,,

Astăzi, profesorii diriginți au avut ocazia să își revadă elevii după o vacanță lungă, iar emoțiile bobocilor noi veniți au fost învinse la cunoașterea noilor colegi și la întâlnirea profesorilor diriginți care i-au întâmpinat cu mult entuziasm și gânduri frumoase.

LICEUL TEORETIC INTERNȚIONAL DE INFORMATICĂ CONSTANȚA este pregătit și acest an școlar cu cadre didactice cu o excelență dăruire și competență profesională, care nu se dau la o parte de la o muncă asiduă în lucrul cu elevii, deoarece ei stau în spatele performanțelor educționale.

În fiecare an elevii LICEULUI TEORETIC INTERNAȚIONAL DE INFORMATICĂ CONSTANȚA, aduc rezultate spectaculoase României la concursurile și olimpiadele naționale și internaționale, iar noi, întreaga echipă a ICHC nu ne dorim decât să contribuim României prin performanțele elevilor noștri, deoarece ei sunt viitorul științei și a vieții intelectuale în Romănia!  Întreaga echipă ICHC promovează performanța, respectă și valorizează excelența!