Astăzi este vorba despre pasionații de chimie, de la Clubul de Chimie ICHC! Fiecare a studiat în propriul laborator–bucătărie-scenă, compoziția rețetei zilei: brioșe cu iaurt și mere (sau fulgi de ciocolată), cu ingrediente (substanțe chimice):iaurt=proteine=lactoză, zahăr=glucide, făină=amidon, ouă-albuș=proteine-albumina+gălbenuș=lipide, ulei=lipide, mere=vitamine, praf de copt=bicarbonat de sodiu, suc de lămâie=acid citric. Avându-i pe actori-elevi principali: Dingu Sara, clasa a IX-a B, Voinescu Noel, Marin Daria și Oașe Alexandra, clasa a IX-a D și Acmola Maya, clasa a XI-a D, iar actor secundar Simona–prof. chimie, supervisor-Miss Revy. Mulțumim ZOOM pentru posibilitatea de a fii împreună! Nimic nu ne oprește, iar în aroma brioșelor simțim îmbrățișările întregii echipe ICHC- elevi, profesori, psiholog!